Медицинско Образование в Украйна

Кои сме ние?

Medlink Students е консултанстка агенция създадена от студенти и доктори. Ние вече сме минали по този път, знаем какви са препятствията и можем да Ви осигурим образование по Медицина, Дентална Медицина и Фармация в Украйна. През цялото време на Вашето образование ще бъдем до Вас, ще отговаряме на всички въпроси и трудности, които възникнат, за да Ви помогнем да сбъднете мечтата си да станете лекар, стоматолог или фармацевт! Откакто ни има през нас са преминали стотици студенти – вече лекари и стоматолози.

Програми:

  • ​6 години Медицина;
  • 5 години Дентална Медицина;
  • 5 години Фармация (редовно и задочно);
  • Ускорено 3-годишно обучение по Медицина и/или Дентална Медицина.

В момента 3-годишната програма е най-популярна сред българските студенти, тъй като могат да завършат много по-бързо и да осъществят мечтата си.

За да се класирате за тази програма е необходимо да имате завършено висше образование в сферата на медицината – рехабилитация, медицински лаборант, помощник-фармацевт, медицинска сестра и т.н. Ако не сте сигурни дали Вашето образование би се класирало просто се свържете с нас и ние ще направим ВСИЧКО възможно, за да осъществим Вашата мечта.

Обучението се провежда на руски, украински и английски език, а за студентите, които не владеят руски език се предоставя интензивен езиков курс на място на много достъпна цена.

Работим само с най-добрите университети в Украйна като Ви предлагаме:

  • Консултация със студент или лекар вместо със секретарка;
  • Нотаризация, превод, легализация на документи;
  • Гарантиран прием;
  • Лично ще предадем Вашите документи и ще извършим всичко свързано с Вашата кандидатура;
  • Помощ с издаването на виза.
National

Медицински Институт в Днипро

Това е вмомента най-популярната опция сред нашите студенти. Освен българи, в Днипро има и много британци.

vn

Винишки Медицински Университет

Danilo Galicki

Данило Галицки в Лвов

Медицински Университет Богомолец

Ивано-Франковски Университет в Лвов

Учебни такси и цени за живеене:

Таксите варират между $3,000 и $5,000 в зависимост от университа, който сте избрали.

Цените за живеене за сравнително по-ниски от тези в България. Можете напълно да се издържате с около 500лв. на месец, а цената за общежитие за цялата година е между 900 и 1200лв. на година.

Акредитация:

Дипломата, която ще получите е напълно призната в цял свят. За да можете да работите в Българя или където и да е в Европа е необходимо единствено да положите елементарен изпит. Досега не е имало наш студент, който да не се е справил с него от първия път.

Преследвайте мечтите си, решете да учите медицина, дентална медицина или фармация ДНЕС и се свържете с нас. Предоставяме Ви БЕЗПЛАТНА консултация със студент по медицина, специалист по обучение по медицина в Европа!

Можете да позвъните по всяко време на денонощието!

Fill in your details and we will get back to you as soon as possible.